Days
Hours
Minutes
Seconds

Meer rust en balans bereiken als moeder

Leer stress te beheersen, emoties onder controle te krijgen en spanning te verminderen. 

Vrouw werkt en kijkt in de camera

1 OP 1 COACHING

Hoe fijn zou het zijn als jij:

Lieve Mama, Ben je gestrest, moe en overweldigd? Lukt het je niet meer om langdurig te ontspannen. Heb je het gevoel dat je overspannen raakt?

In mijn 1-op-1 coaching ga je aan de slag om diepgewortelde problemen aan te pakken die ervoor zorgen dat jij STRESS ervaart.

Het online coachinggesprek biedt persoonlijk deskundig advies en extra ondersteuning op het gebied van moederschap en opvoeding.

Mijn coaching is gebaseerd op een combinatie van professionele kennis en persoonlijke ervaring, gebundeld in een traject dat bij aanvang wordt afgestemd op jouw vraag.

Moeder en 8 maanden oude baby

Vanuit ruim 20 jaar ervaring binnen de specialistische jeugdhulp en met twee jonge kinderen, weet ik hoe het is en wat je nodig hebt om in balans te blijven, en dat wil ik graag met je delen. Gun jezelf ondersteuning.

In mijn 1-op-1 coaching ga je aan de slag om problemen aan te pakken die ervoor zorgen dat jij STRESS ervaart. 

Als nieuweling in het doen van een online cursus had ik aardig wat twijfels. Onder andere; zijn er genoeg simpele oefeningen die je ook echt in het dagelijks leven kan toepassen en is het theoretische ook goed onderbouwd? Mama in balans doet haar naam eer aan! Niet alleen waren het oefeningen die je in "the heat of the moment" kan toepassen. De oefeningen op zich zelf creëerde waardevolle en mooie momenten. De theoretische kant van de cursus was gelukkig geen zware pil maar juist heel makkelijk leesbaar geschreven. Waardoor je eigenlijk door de cursus heen vliegt! Mama in balans heeft deze cursus super beginners vriendelijk gemaakt en ik pas tot de dag van vandaag de tips toe! Ik raad een ieder de cursus aan!
Prachtige vrouw kijkt in de camera
Armanda
MAMA van 1 dochter van 1,5 jaar
Het was een fijne ervaring in een moeilijke tijd. Het hielp me om er op een andere manier mee om te gaan. Mama in balans heeft mij meer inzicht gegeven in de situatie waar ik in zit en waar ik graag naar toe zou willen. Het heeft mij meer rust gegeven en er meer open over te leren zijn. Het heeft me meer rust gegeven in mijn leven.
Mooie vrouw kijkt in camera
Renee
MAMA van 2 dochters van 7 en 3.
Toen ik aan deze cursus begon kreeg beleefde ik een echte eye-opener. De informatie die ik kreeg wat duidelijk en ik kreeg een andere kijk op mezelf. Aan het begin had ik echt het idee dat ik er iedere dag mee bezig moest zijn, omdat er iedere dag een nieuwe les beschikbaar was. Terugkijkend heeft deze cursus mij nieuwe inzichten gegeven en mij geleerd om meer naar mezelf te luisteren. Ik ben geen supermom, maar wel een een super goede mama! Het is goed om een keer niets te doen. Eva is een coach die echt naar je luistert. Ze heeft goede adviezen en laat je anders denken. De kennis die zij opgebouwd heeft in alle jaren waarin ze gewerkt heeft met gezinnen met kinderen is goed merkbaar. Soms hoef je maar 1 ding te zeggen en ze weet precies waar je het over hebt. Ga vooral door met wat jullie doen en ik hoop dat jullie veel mensen kunnen bereiken met deze cursus, want deze is echt de moeite waard als je als persoon aan jezelf wilt werken.
Afbeelding logo mama in balans
Dolores Verschoor
Moeder van een zoontje

"Ik bied je concrete handvatten om als mama in balans te blijven en STRESS en SPANNING in de spits momenten aan te kunnen."

Hoe ziet het programma eruit?

Je begint met een vragenlijst, en op basis daarvan stem ik de coaching af. In 1 gesprek met mij ontdek je welke stappen je moet nemen om dichter bij jouw wensen te komen. Je ontvangt een werkblad, zodat je het geleerde gemakkelijk thuis kunt toepassen en vasthouden.

Het programma; 1 op 1 coaching is voor MAMA’s die: 

Intake

Via een intake-mail met vragen en eventueel een aanvullend telefonisch gesprek wordt er een persoonlijk afgestemde sessie opgesteld op basis van jouw vraag.

1-op-1 coaching

In 1 online gesprek leer je stap voor stap bij het antwoord op je vraag te komen

Werkboek

Je ontvangt een online werkblad waarin je je leerproces kunt opschrijven, zodat je het geleerde makkelijk thuis kunt toepassen en vasthouden.

Days
Hours
Minutes
Seconds

1-1 coaching

1 online gesprek
30 Eenmalig
  • intake vraag
  • online coachingsgesprek
  • werkblad
afbeelding betaallogos
14 dagen garantie sticker
50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

Gratis download Herstel in 7 stappen van overmatige stress

Herstel in 7 stappen van overmatige stress

Download gratis 👇🏼

Gratis download Herstel in 7 stappen van overmatige stress
50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

mockup checklist gelijkwaardig ouderschap
50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

Boekomslag nieuwsbrief 'verfrissende bries'
50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik het boekje naartoe sturen?

Boekomslag 53 tips om stress te verminderen