Ontdek mijn verhaal

Herken je dit?

Ik deed alles half, kwam overal net te kort, had meer slaap nodig dan ik mij dacht te kunnen permitteren, voelde steeds vaker pijnklachten in mijn onderrug en schouders, kon niet meer helder denken over de situatie waarin ik zat, was sneller emotioneel geraakt en heb toen op de REM gedrukt. 

Ik zou 4 maanden met verlof thuis blijven, wat er vervolgens 6 zijn geworden en zo had ik de mogelijkheid om even goed te reflecteren wat nou de exacte oorzaak was waardoor ik mij zo voelde. Dus ik stelde mezelf de vraag:

“Hoe kom ik meer in balans zodat ik liefdevoller en met rust en aandacht er kan zijn voor mijn kinderen, partner en omgeving?”…

Dit heeft mij geholpen om de tijd te hebben om te reflecteren en vervolgens aan mezelf te werken. Wat nu voelt als een mega cadeau, wat ik jou ook gun.

… en zo ben ik begonnen.

Moeder speelt met kinderen in de duinen

“Hoe kom ik in balans zodat ik liefdevoller en met rust en aandacht er kan zijn voor mijn kinderen, partner en omgeving?"

Moeder speelt met kinderen in het zand

Zo kan ik je helpen

Ik heb ruim 19 jaar in de specialistische hulpverlening gewerkt. Ik begon als pedagogisch medewerker en ging vervolgens de HBO opleiding social work doen. Daarna zette ik mijn werk voort als ambulant hulpverlener, waarbij ik veel ouders, kinderen, leerkrachten medewerkers van de bso en kdv, en trainers heb mogen begeleiden en coachen. 

Later ben ik de opleiding hoger management gaan volgen en ondersteunde ik medewerkers in de vraagstukken die zij hadden. Aan het einde van mijn carrière ben ik mij gaan richten op het hebben stress en burn-out, omdat ik steeds meer medewerkers, met name moeders, zag worstelen in het leven. 

Daarnaast ben ik moeder van twee fantastische, nog jonge kinderen, Ella en Beau.

Met mijn expertise begeleid, inspireer en motiveer ik je om stap voor stap methodisch vooruitgang te boeken.

In samenwerking met collega’s, orthopedagogen, coaches en ambulante hulpverleners versterk ik mijn aanbod met extra kennis en ervaring.

Ik, 'MAMA in balans', bied jou

laagdrempelige ondersteuning vanuit huis. Mijn doel is om jou de tools te geven waarmee je met meer rust, aandacht en liefde kunt genieten van het ouderschap.

Eerlijk gezegd, moeder zijn is een van de mooiste ervaringen, maar het is ook een van de meest uitdagende ‘beroepen’! 

Daarom wil ik zoveel mogelijk moeders helpen om balans te vinden. 

Mijn online ondersteuning is gericht op de langere termijn oplossing. Ik werk aan een integrale aanpak en leer je vaardigheden voor de lange termijn aan. Dit zorgt ervoor dat je niet richt op één specifieke situatie, maar juist op meerdere aspecten van je dagelijks leven.

Hoewel online een overvloed aan tips te vinden is, begrijp ik dat het lastig kan zijn om het juiste advies te selecteren. Misschien heb je gemerkt dat de dingen die je hebt geprobeerd, slechts tijdelijk werken of alleen in specifieke omstandigheden, waardoor je snel weer uit balans raakt bij nieuwe of veranderende situaties. Dat is dan ook de reden dat ik mij richt op 

✅ Eenvoudige toepasbare adviezen

✅ Toegankelijkheid voor iedereen

✅ Online beschikbaarheid die je de mogelijkheid biedt om het geleerde vaker terug te kijken en beter te onthouden

✅ Op langdurige resultaten

Moeder springt in de lucht bij kinderen van plezier
Ook jou kan ik helpen!

Neem gerust contact op

Wil je vrijblijvend even sparren of wil je graag de mogelijkheden voor jou ontdekken? Neem dan gerust contact met mij op!

50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

Gratis download Herstel in 7 stappen van overmatige stress

Herstel in 7 stappen van overmatige stress

Download gratis 👇🏼

Gratis download Herstel in 7 stappen van overmatige stress
50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

mockup checklist gelijkwaardig ouderschap
50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik het stappenplan naartoe sturen?

Boekomslag nieuwsbrief 'verfrissende bries'
50%

Je bent er bijna! 🎉

Waar mag ik het boekje naartoe sturen?

Boekomslag 53 tips om stress te verminderen